Za mořem
S krásnou tváří
a něžným srdcem.
S moudrostí v očích
a větrem ve vlasech.
-Jsi zůstal stát-
S pohledem co září
a výrazem starce.
Ses toulal nocí
a v mých snech.
-Nechám si Tě zdát-
S úsměvem na rtech
ve vášnivém tanci jazyků.
S vzrušením co nebolí
zasáhnuti Amorem.
-Chtěls se mnou spát-
Ve slastných poutech
psal jsi mi parte.
V cele ze dvou postelí
jsme pluli až za moře.
Komentáře (2)
Komentujících (2)