V náklonu
V náklonu
Když už se svět nakloní
Když budem cválat na koni,
To je čeho bojí se,
Že přepadnem přes okraj
Když potom slzy roní se,
Že spadli jsme, ač neví kde
Černý vlajky kolem třepotaj
Potom se svět nakloní
My se budem válet pod koly
Bujný hřebec dávno hledá stáj
Jen malá kapka naděje
Vždy snad zasáhnou tě krůpěje
Však marný vztahy rychle zanikaj
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)