Anotace: ...prestať myslieť je asi najlepší sposob ako začať žiť
Včera som mala strach
pozrieť sa sama sebe do očí
prepadnúť sa do ticha
a vidieť len prázdno
Chcela som sa premeniť na strom
Chcela som prestať myslieť
a začať kvitnúť
Dnes ešte stále zúri noc
tma je chladná a bolí
Niečo vo mne sa derie von
a rozbíja moj bezprizorný chlad
Zatiaľ neviem čomu som podobná
len mám pocit
že mi z rúk vyrastajú krídla