tvoje básně krásně plynou,jsou čtivý,cejtim z nich trocha parfému,aby se neřeklo,že jsi příliš tvrdá:)špetku vzdoru,toho roztomile dívčího/mám z něj strach/...a spontánnost s tím zvláštně příznačným fatalismem..do takový holky jsem byl 5 let zamilovanej,..a krásně se právě o takových píšou sladkobolný básně:)
28.04.2007 22:22:00 | Art Brasi