Moje Sluníčko, písmenek pár
Jen ať Stín je v zádech mých
Jdu přímo tmou za světlem dál
Kde pokřik kohoutů dávno ztich´
tohle se ti opravdu povedlo!
19.04.2007 12:48:00 | Gabrielle Taroka
bez stínu nezasvítí Slunce,
na poušti nepřekročíš stín
a marností je vtáhnout ruce
do dálek, či do hlubin..
J.C.s
19.04.2007 00:19:00 | j.c.