...princové nebývají dobří piloti svých koní. Možná všichni jezdí na svých splašených herkách po kvetoucích loukách a marně se je snaží usměrnit... ,-)
23.04.2007 09:41:00 | callowsick
Dík za "návštěvu"..ano, ten styl poslední dobou používám, vázaný verš mi moc nejde :-)
18.04.2007 14:51:00 | skaj
S těma zahradníkama teda nevim... většinou zahradník je vrahem... možná vrahem touhy, lásky, vrahem květin, ze kterých váže svatební kytice...
18.04.2007 14:45:00 | Hannazka
... i draci už vymřeli... a nebo né? Zeptáme se Elvien :o) ta s nima kamarádí!
18.04.2007 13:09:00 | Hannazka