Anotace: Taky vás napadaj různý věci cestou odnikud nikam??
Já to oceňuju. Jackson Pollock taky zveřejnil kravinu, ale byl první a nápad se cení.
20.01.2008 16:28:00 | kryndy
Jo, myšlenku tam taky žádnou nevidím..Je to kravina..Ale to tvrdím už od začátku..:)
15.09.2007 11:42:00 | Lady Karneval
To je sranda, jak se tady na literu dá získat XX%
Promin, ale já v tom žádnou myšlenku nevidím jenom spojení dvou slov.
15.09.2007 09:49:00 | anti-HERO