Anotace: Po dlouhém boji, jednou usnul, ale měl krásné(dle mě) dožití.. byl hýčkán a rozmazlován a řekla bych, že jsme pro něj udělali to, co by pro svého psa udělal každý..
Sicino, přesně tak to cítím. Můj psík je v psím nebíčku už 4 roky, bylo mu 16 a něco. Máme doma krásný rám, muž tam chtěl kdysi dát naše svatební foto: je tam Harrísek, na čelném místě a koukáme pořád na sebe jako dřív. Krásně jsi to napsala , až to bolaví...
18.04.2007 16:41:00 | Liv