Každý den máme trochu jiný úhel pohledu - možná i na stejnou věc. Jsem mezi vámi ráda. Vždyť i když si někdy někdo malinko rýpne, neděje se nic tak hrozného. Pouze jako potměšilá štička prožene kapříky, aby nezlenivěli a v bahně se nepovalovali... neboť...
20.04.2007 09:01:00 | Juhunka
1500% Já to nemyslel vůči nikomu konkrétně, ale jsem rád, že toto vidíme naprosto stejně.
19.04.2007 14:14:00 | Radek Holomčík
Tvé básně přímo hltám,pokud jsi chtěl hodnocení. Líbí se mně hodně moc.Jinak bych je přece nečetla.I výtky dovedeš mile podat.Tedy žádné pochyby,zatím.V budoucnu se uvidí./To abys nezpychnul/
18.04.2007 18:19:00 | s.e.n
Bíšo, proč by tě kdo vyhazoval... já tě například nemám potřebu ,,bodovat" ale myslím, že ti to vůbec nevadí, že kvůli bodům tu nejsi...ale jsi tu rád, rozdáváš úsměvy a to není málo...dík :-)
18.04.2007 17:12:00 | no
To máte za to vyhozen! Jen ta bajka mi nic neříká – se půjdu asi vzdělávat..(fňuk – vůbec mi to nesvědčí:-D)
18.04.2007 16:51:00 | Rádoby zoufalá