Zvládnem to
Anotace: jsme na to dva...
Slza slzu mine,
myšlenka po myšlence bodá víc
jak lehce se člověk obviňuje,
bere na sebe špínu světa a nedokáže nic říct!
Dřív dokázal by ses se životem prát,
ale dnes poprvé se o tebe začínám bát.
Na tvojí tváři mi chybí úsměv,
jiskry v očích taky pohasly,
nepoznávám tenhle pohled vyhaslý...
Chceš? Podám ti ruku, zas to zvládnem,
jen prosím neplakej, neboj znovu začnem!
Komentáře (0)