Dětství
Anotace: Taková malá, nostalgická vzpomínka... "hohy" = rohy = culíky... ;)
Za řeč to ani všechno nestojí,
ani za to, abych byla v křeči,
přesto bych chtěla zapomenout obojí,
být malou holkou, co občas brečí.
Ležet zas v peřinách z trávy a mechu,
dívat se na nebe a hádat zvířata,
co po blankytu prochází bez spěchu,
být zase malá a střapatá.
Nechat si od mámy udělat "hohy",
mazlit se s kočkou na zemi,
plné modřin, mít tak zase nohy,
ale to všechno zdá se mi.
A písek v hodinách dál sám padá,
nezastaví jej ani moje touha,
přiznám se, život mám moc ráda,
doufám, že cesta bude ještě dlouhá...
Komentáře (3)
Komentujících (3)