Ženo....
Okouzlení.....
myšlenky a pak slova
úsměv i pár hořkých slz
Píše se zde nejvíc o bolesti
Marně přemýšlím proč
když život je tak krátký
Okouzlení....
sny pod hvězdami
ale proč nesní se za deště
když promytý vzduch zavoní
a Sargasové kapky
hrají svou sonatinu na římse
Okouzlení
Vezmu Tě za ruku
vzdálená
obolavělá
smutná
opuštěná
uplakaná
ŽENO...
Komentáře (2)
Komentujících (2)