Když...
Když nepřinesly radost první květy
a místo zelené vidíš barvu šedou
zpívat bys chtěl,však tvoje rety
pohnout se nedovedou.
Když hvězdy padat přestaly
když není , co si přát...
jen tak , jak jsme si ustlali
budeme navždy spát.
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, BArBArKO, BARBYE, mikyša
Komentáře (2)
Komentujících (2)