Anotace: vymyšlená dnes v buse do prahy a z prahy:)... Václavák a Staromák byl fajn...jen moc Italů tam bylo:D;)
pěkný pěkný. ale hodnotit to nemohu protože sem zaujatej(díky tvým komentářům). ale vše je ale a proto radši pustit k sobě aligátora do vany než hodnotit. ale ale ale stejně vidím že jsi dobrá.
27.04.2007 23:11:00 | viselec
...a až bude slonů víc, tak ten největší zatroubí chobotem a s mocným dusotem povede smečku do pralesa...a bojím se, že poruší i varovný nápis na tabulce: Netrubte za jízdy s řidičem... ,-)
23.04.2007 09:56:00 | callowsick
To je škoda, že ses nestavila... pracuji na Václaváku :-)
Básnička hezká ;-))
19.04.2007 12:47:00 | Levandule
Moc povedená...připomněla jsi mi pondělí...byla jsem v Rudolfinu a pak jsme se loudali po Praze...s těma Italama máš pravdu:o)
19.04.2007 11:57:00 | Severka
... i my ... i když jsme jen záložkou ...
na stránkách knihy času ...
... trpíme stihomamem ... dějinotvornosti ...
proč ne, z našeho pohledu ...
*- proč jepici rozmlouvat nesmrtelnost ... ??... , ...?
19.04.2007 00:14:00 | HarryHH