Nechat se unášet větrem
Větrem nechat se unášet,
nad širou plání,
přes nádhernou zemi,
jen jako prach,
nechat se nést,
být svobodný,
a čekat,
čekat až přestane vítr vát,
nechat se nést,
a pozorovat,
jak přestává vát...
jak utichá...
Komentáře (2)
Komentujících (2)