Anotace: ...chjo , jaro ...
Chci, jako málo co jsem chtěla,
z jara cítit zas, jak pučí lidská těla
jak pučí - jenže je to v nás?
Chci a chci a chci to zas.
Však momentálně na doraz
uprostřed jara jsem fakt celá
a přece přece bych to chtěla
cítit jak jaro objímá,
však víš, rukama mužskýma
a jednoho jsem plácla přes ně,
jenom tak trošku, jen tak něžně
a poškodit strom v době květu?
No, uznej sám? To není k světu.
A přesto, díky za dotaz.
Já chtěla bych a chci to zas
je přece jaro, jde to snáz.
25.05.2007 18:28:00 | MalaIzis
Provokuješ...
tou otázkou...
Kdo nespěchal by za láskou?
Kdo nechtěl by být u studánky
a naplnit tam svoje džbánky
životní síly po okraj?
Kdo nechtěl by znát, co je ráj?
:o)
20.04.2007 11:41:00 | Cecilka
Až dostaneš slinu na kvasnicový pivo... stačí se jen vydat na cestu. Někdy hraje naše piáno až do rána, uprostřed náměstí... :)
20.04.2007 08:53:00 | Koprtinka
Tak to je moje kafe, takovéhle veršování. A potěšila mě ta zlatice, že znáš pravý název, i když ten používanější je možná krásnější.
Umíš to krásně. Prožívat.
19.04.2007 13:09:00 | Gregy
Na mužskýho si docela měkota ;-)
Ale umíš podat něhu a tu od mužskýho můžu i v básni ...
19.04.2007 10:18:00 | Teri Jane