... krásná láska
... krásné přátelství
... děkuji za návštěvy u mne ...
25.04.2007 13:30:00 | Marcella
Kámen se rozpadl
ta jména zmizela
přátelství a láska
na Svět se vrátila.
Vždyť by nám obojí v životě chybělo
a chodit na hřbitov?
pro lásku,přátelství?
To by se opravdu nikomu nechtělo.
Proto jsou stále mezi námi.
19.04.2007 13:53:00 | s.e.n