tohle moc dobre znam...:-) skvěle vystihnutý pocity,ale jak tu uz padlo, ten konec uz je mi trosku vzdalenejsi ale ty mas v tom urcite jasneji...což je přirozený..krásná věc!
27.04.2007 09:34:00 | jakir
asi jsem uplně nepochopila ten konec...ale jinak je to bomba!!! to s těma vnitřnostma...asi je to dost zvrhlý(já tomu raději řikam dekadentní:) ale přesně tohle miluju:)
21.04.2007 20:16:00 | paranoidandroid
já to chapu doslova a do pismene!..sedi to na nas vcerejsi rozhovor:)
btw: hrana radost..?..tak ta vycerpava rekla bych nejvic..
ps: z ty fyziky me nezkousel:-)))..ja za nim zasla a proste ho ukecala;)8))
20.04.2007 20:09:00 | Adrianne Nesser
Ty první dvě sloky mě přijdou úplně dokonalý. V tý druhý polovině jsem se trochu ztratil.
19.04.2007 20:24:00 | Gregy