Vlastní svět
Anotace: tak takhle si občas připadám...
Ač člověk oblklopen blízkými je,
cítí se sám a ve tmě ztracený.
Nevědomky oponu svoji stahuje
a zůstává ve svých myšlenkách lapený.
Uzavřený ve svém světě,
plánuje a vymýšlí.
Chce utéci realitě,
i když je s přáteli.
Komentáře (4)
Komentujících (4)