Anotace: dvou patnáctiletejch... p.s. není to můj mindrák, ale dost se mě dotýká. a teď - co s tím?
Nóo, jestli to chápu správně...
Copak, nějaká kamarádka?
Řekni, Melitelee, není pak lepší ta platonika? Nebo alespoň láska nevinná..?
Hm...
i roboti říkaj AUW!
Básnička pěkná, ale moc rozverná teda není..
20.04.2007 09:38:00 | La Suneteto