Kočka &myš
Nocí jdou šelmy - měkce našlapujou
tlapky s ostrými noži o chodník přivostřujou...
vepředu,vzadu...drápky mě skřípnou,
myslel jsem si - že dneska si zdřímnou...
Zelený oči...do noci žhnou,
myslel jsem si - že si mě nevšimnou,
ty ostrý zoubky...jdou ke mě blíž...
ty dlouhý vousy...našly mou skrýš...
tak takhle si hraje - kočka&myš...
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)