Smět se ptát
Anotace: ...prostinké otázky, prostinkého básníka...by KA
Může být introvert citlivý ?
Může být láska vzdálená ?
Může být sníh pálivý ?
Může být smrt nádherná ?
Mohou být slzy ve větru ?
Může být zlo milované ?
Může být cit bez dechu ?
Jsou sny tvé rozpárané?
Jsou místa jako v pohádce ?
Kde na lože tvé ulehnu
Mohou být dny bez konce ?
Může světlo zapřít tmu ?
Mohou být vášně prchavé
Když srdce v hrudi naříká ?
Mohou být rty mlhavé
Když duše někam utíká
Komentáře (1)
Komentujících (1)