Démon
Život je těžkej boj,
a někdo ho prohrává.
Pak ruku podává
démon se napřáhá..
Život se ukončí...
jiskra očí se uhasí
duše na břeh přechází,
ten druhý-bez bolestí...
A člověk vyhrál,
démon se zasmál,
kouzlo zmizelo,
z života nic nezbylo...
Jen smutek druhých snad?
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Sofia Filein
Komentáře (1)
Komentujících (1)