Množení buvolího knedli
Anotace: část prvně podružná
Nedívej se tam Aničko
Je kvadrát od zlomeního proplácán až běda
Nožka sem nožka tam
Nadmuté žirafě kde konec jest
Probůh Zdenin kocní hlásek
Konipásek jelen
Smradu jak z důchodova hadru Krušojcéna
No ale makat zaň
Debilova nepopsatelná hrůzvěřilostňa
Tak vyjé vyjé
Venouškovi tepláčky nějak nehýbou
Pálit pálit jeřáb neni páč
Komentáře (1)
Komentujících (1)