...pěkný! Na můj vkus jsou některý části dost šroubovaný, ale co je komu do mýho vkusu... :))
14.05.2007 15:50:00 | callowsick
Jednou jsem narazila na www.basne.cz a je to vlastne liter a vubec nechapu jak...a proč....a vy mě asi ted taky nepochopite,ale ty stranky jsou spíš bílý(no koukněte se sami..jestli jste to doteď nevěděli)..Jinak básně máš hezký;-)
06.05.2007 17:10:00 | Haňa,dívka do nepohody
Vítej na modrých stránkách, které pohladí Tvou duši ...
Píšeš hezky.
Ahoj Judita
20.04.2007 16:59:00 | Judita