V blázinci mezi4zdmi a ještě dál
Anotace: Blázinec-nic neobvyklého:)
Toužím
A tak spolykám
Všechnu tu závrať
Bílých stěn
Co v srdci mám
Kudy nelze cestou ven
A když prohrávám
Rozpálím myšlenky
Zastíním klid
Naběhnu pozpátku
Tak jak chci žít
Otevřu oči vyslídím
Světlo Přírody
Rozbiju mříže
A sklo
Obejdu své vlastní
Bezelstné národy
Vylezu z polystyrenu
Vyskočím ven
Pryč
Dál
A ještě pryč
Však
Myšlenkama jen...
Komentáře (1)
Komentujících (1)