Věnec..
Anotace: něco sem přidal...tak nevim..co se bude líbit víc?
Sbírka:
Hřbitov
Smuteční věnec
na hřbitově.
Dal ho tam mládenec,
pro jeho milou v hrobě.
Smuteční věnec
z jehličí a chvojí.
Smutný mládenec
doufá, že se mu srdce zhojí.
Smuteční věnec s nápisem
,,Vzpomínám na vždy"
Rozloučila se dopisem,
když rozhodla se k činu sebevraždy.
Komentáře (0)