Má Paní.
Anotace: Pro beznadějně zamilované
Má paní,už je čas
nermuťte mě prosím vás,
mé srdce láskou hoří,plane
a já netuším co se stane
když vyznání mé odmítneš.
Má paní,každičkou noc
volám jen Tebe na pomoc
když utápím se v té samotě,
když zdá se mi,že svlékám Tě
a Ty se mnou pak usínáš.
Má paní krásná seš
v mé mysli navždy zůstaneš.
Tvé krásné vlasy,oči,tělo,dech
Tvá ústa,ručka,jemná jako mech
a hlavně jak se usmíváš.
Řekni prosím moje paní
proč když myslím na Tebe,
myslím jen na milování.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)