Spokojeně...
Anotace: Líbí se mi ten měsíc, který se leskne na hladině jezera. Bacha, ať ho netrefíš, BlackTangerine, když si budeš střílet hlavu...
A teď něco nového
povím vám vtip:
Celozrná vločka
vystřídala nezbednici sněhovou
místo sněhu
spadly nám do vlasů vitamíny A, B i C
+železo
Proč se nesmějete?
Nechápete?
Točím se zkrátka na ruletě
-mé osobní perpetum mobile
Sedím si na černé třináctce
a miluju pocit smůly
óóó, jak nemilé
Teď něco příjemnějšího
Chci být feťákem a sebevrahem
malířem svého osudu
než se spojí drzost s blahem
já už tady nebudu
(možná řekl blonďatý zpěvák v červenočerném svetru)
Komentáře (4)
Komentujících (4)