Kouř
Tam nad cestou,
z lesa přes údolí,
kouř často bývá,
někdo řekl že:
slzy tam prý nebolí...
Postáva nad poli,
u potoka a dvou topolů,
v bezvětří..
Halí vystrašené tváře,
tichých zbabělců,
mezi Těmi stromy,
když odvaha jim schází...
Komentáře (3)
Komentujících (2)