POLUCE
Anotace: jednou to holt přijde... kdo neví, co je poluce, nechť použije slovník
Po velkém mokru byl klid
Zazvonil budík a kohout volal
co hrdlo ráčilo
Až zbělely ranní plameny skal
To z malého chlapečka muž se stal
Pomalu muž se stal
Zvony bily na poplach
Pohroma žádná
Ať nemá strach
Bude se divit, skočí mu hlas
ve skrýši pod duchnou
Zkušenost zrádná že přijde zas
až oči mu opuchnou
To z malého chlapečka muž se stal
Pomalu muž se stal
Už se stal
Komentáře (1)
Komentujících (1)