Anotace: Je to písnička.
Shrnutí i za další Tvoje zde zveřejněné věci: na Literu jsi v kategorii "psavé mládeže" světlá vyjímka, píšeš dobře, máš cit pro "rým i rytmus". Jen tak dál, určitě se budeš jen a jen lepšit !
18.07.2007 08:45:00 | skaj
Tak toto mi pripomenulo krásné chvíle v Doubraviciach. Ďakujem za možnosť prečítať si túto báseň :))
26.06.2007 22:22:00 | lennerka
Kdepak, na texty já jsem pes... A krom toho máš hned v první sloce překlepík ;-)
23.05.2007 10:40:00 | G.P.
opravdu to spis vyzniva jako pisnicka, urcite by byla hezka k taboraku =)
dekuju za koment a hodnoceni, basnicky mi moc nejdou..
22.04.2007 17:51:00 | Gabika