Nenávidím vzpomínky na lepší časy
protože páchnou
.....po naději
A té se cynické kontrabasy
někde ve mě
.....bolestivě smějí
slibuju, že až budu jednou nosit toupé, smeknu ho na tvoji počest... tohle je náramnost... mls pro duši
19.06.2008 22:42:00 | drsnosrstej kokršpaněl
... nevím co ti trumberové nepíšou a nebodují ...
když je to pěkný, ... a ze života ...:-))
24.04.2007 00:01:00 | HarryHH
Basa tvrdí muziku ...
a to není do smíchu
.. jen někdy trochu k pláči
... .. když naše city griluje
... .... v srdci jak na pekáči ...
24.04.2007 00:00:00 | HarryHH