Myslím jen na Tebe!

Myslím jen na Tebe!

Anotace: Nevím jak vy, ale já mám mnohem raději drobné dárky, které mi někdo dá jen tak od srdíčka, protože vím, že dárce na mne v té chvíli myslel s láskou a vložil do výběru i kousek sebe! A o tom je i tahle básnička!

Ač očička mám ospalý,
ráno je, musím vstát,
čekají různé úkoly,
nesmím si nechat zdát
o tom, co bych teď nejradši
dělal a hlavně s kým!


Ty moje lásko nejsladší
tajně se trápím tím...
Jak ubránit se ale mám
nemyslet na tě víc,
když, Lásko, tolik rád tě mám,
Já - rytíř z Nemanic!


Já ve svých snech tě objímám
a líbám rtíky tvé,
a v pelíšku se tulívám
k té hračce plyšové,
co od tebe jsem dostal kdys',
abych nebyl tak sám;
jak říkám jí, to jistě víš!

Často jí šeptávám
slaďounká slůvka určená
jen něžným ouškům tvým,
ten méďa, co tvé jméno má ,
je důvěrníkem mým!

Autor Kozoroh 1, 21.04.2007
Přečteno 843x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

..jééé..já mám taky v pelíšku medvídka..oranžového :-)))

21.04.2007 20:11:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí