Anotace: Věnováno člověku, který až příliš často mlčí...
mohla bych mlčet - a to doslova nejhlasitěji jak jenom by to šlo, ale raději budu křičet - tiše, ale výstižně..tvé dílo?..dokonalost sama ;)
27.04.2007 22:32:00 | Luczynka
Líbí se mi.I neviditelná linka mezi mužem a ženou může být nepřekonatelnou hradbou.
22.04.2007 09:19:00 | Theara
chci ti moc poděkovat za komentáře..takže díky..jinak tahle věc se mi líbí,dneska na sebe taky vytvářim psychickej nápor,takže nemůžu vymyslet nic,co by ti k něčemu bylo..je to prostě výborná věc,protože křičí...téměř paradoxně..
21.04.2007 22:46:00 | veronika
Volný verš mě dost zaujal, ale je vidět, že se mám ještě hodně co učit...:-)
Díky za komentář.., bylo to takové mé prvodílo..:-)
21.04.2007 22:28:00 | Lorellin
snažila jsem se o to a ...nepovedlo se mi to ..snad budeš mít víc štěstí :-)
21.04.2007 18:51:00 | mamina