Ztracena sama v sobě..
Anotace: Bez pomoci... bez odhodlání.. sama.
Ztracená sama v sobě, ovlivněna sama sebou..
Ztatila klíč k sobě samé.
Já.
Ztracená sama v sobě, ovlivněna svými myšlenkami.
Bez citů, které přestala vnímat, se smysly,
které dělají vše jinak, než chce ona.
Já.
Ztracená sama v sobě, ztratila příručku k životu.
Bez slepecké hůle, která by pomohla jít
cestou dál.
Já.
Ztracená sama v sobě, němá, není schopna slova.
Slova bolí, ticho taky. Neví, co chtít.
Já.
Ztracená sama v sobě, ovlivněna sama sebou.
Ztratila klíč k sobě samé.
Já!
Komentáře (0)