HRA SLUNEČNÍCH PAPRSKů
Hra Slunečních Paprsků
***********************
Krásné,staré Slunce-bledý kruh
má zatím pramálo z těch sil.
Mě každý den provází,jak věrný druh,
v němž vášně a vzdor žal otupil
a ráno co ráno je stejné,
zdá se,
že srdce v beznadějné kráse
tone.To ne!!
Jen chvíli.Lidský okamžik
to smutno trvá.Vtlačí
malou slanou perlu do Tvých víček
pak rozhoří se miliony svíček-
já rázem nevím,zda Ti září z očí něha víl...
Snad slunce konečně
prorazilo ranní těžké mlhy
a v Tobě našlo ideální cíl...
Přečteno 499x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)