Anotace: Kraťoučká vzpomínka na včerejší večer a dnešní noc... ;)
Jéé tak tohle znám to je pravda pravdoucí... a musím pět chválu... krásně napsaný..:)
21.04.2007 21:41:00 | Roger
Nevím, co se stalo včerejší večer,ale dokážu si to dost dobře představit:)
21.04.2007 20:38:00 | paranoidandroid