Anotace: možná někdo nepochopí...jednoduše, když se loučíš neřekneš vše co bys chtěl....
Je to docela hezké, ale zaujal mě nejvíc ten grafický nápad, pěkné a grafika velmi ...hm
05.07.2007 10:45:00 | zzlatý
Príma nápad - ten poslední řádek je přímo špičkové vyklouznutí z problému! :-))
Já se kdysi o cosi podobného /na jiné téma/ pokoušela a na dlouhých samohláskách jsem pohořela.
22.04.2007 09:17:00 | Judita