Číslo
Anotace: basen bez rymu...:) poskladana z cisel...:)
Jeden....život
Dva......rozcestníky(narození, smrt)
Tři......dary člověka(láska, štěstí, zdraví)
Čtyři....končetiny(né každý je může mít)
Pět......smyslů(nenech si je vzít)
Šest.....roků(stáváš se žákem)
Sedm.....životů(pouze kočky)
osm......lehne si a je z ní nekonečno
devět....let zákl. přiučení
deset....desatero přikázání
Komentáře (2)
Komentujících (2)