55
Anotace: ... v koloběhu života
Dvě pětky ve věku muže
značí stále úspěch u žen
neztrácí šarm a eleganci
u dam i slečen mívá šanci
Na chalupě práci zvládá
ač z ní občas bolí záda
to pak sedne pivko dá si
bez ohledu na počasí
někdy přidá štamprličku
ne však venku na sluníčku
pěkně na verandě v chládku
o víkendech a v dny svátků
též si zajde na točené
samozřejmě a ne že ne
dál pak maká v stoje v kleče
při práci – a ta neuteče
Komentáře (2)
Komentujících (2)