Facta Loquuntur
Sedmého dne přichází odpočinek?
Tak praví se, avšak i...
provazochodci úplatně mává před tvář
hádanka o malém neštěstí...
ona obsese nejistě ztenčuje svět...
(...na dvě nitky)
V žaludku diverze obrací soudy,
vybízí do stoky dekadence
(...jen slyšet táhlý výkřik aviatického pádu)
tolik si přeje...
Ani tak otec myšlenky jako
nedohledno před bouří...
do tabatěrky ukládá mrtvé mouchy
sesbírané z potrhané sítě
(na útesy rozprostřené...)
poté...
střepinová tragédie jak jistota
(...pozbytá)
z rukou loutkáře pádí...
Spánek sedmého dne?
Nikoliv...
(pouhopouhá)
rezonance činů pyšného lva...
Komentáře (6)
Komentujících (6)