Anotace: ...život dokáže ztroskotat na všedních maličkostech, na které usedá prach...a slzy, ty jsou najednou tak osvobozující...
Proč zrovna dneska mají všichni takovou podivnou náladu?
Ale pokud o ní umí tak krásně napsat, nic proti tomu nemám..:)
22.04.2007 17:32:00 | paranoidandroid
Já doufám, že ti taky rozumím... a nejen dnes...
Roboti jsou zásadně PRO
22.04.2007 16:38:00 | prostějanek