Zdálo se mi...
Anotace: inspirováno opět jednou prozou od Cliva Barkera...verše jsou však moje...jen námět jsem převzala..
Sbírka:
Tvoření jednoho stvoření
Zdálo se mi...
Až se z hodiny stanou dny
až pomine Den poslední
neuvidíme snad-Ty a já-
jak krásnou záři vydává
naše láska? ...
Zdálo se mi že mám v sobě Ráj
pouhým dechem stvořila jsem zahradu
zdálo se mi že potkala jsem Život
a vyřešila jeho jména záhadu
Pak se mi zdál sen nejkrásnější
že to všechno událo se doopravdy
a že den každý
Ty se mnou a já s Tebou
zůstaneme v té kráse
navždy.
Komentáře (4)
Komentujících (4)