Možná..
Anotace: a možná taky ne...
Možná
protnu integrálou
stromy holé
pod nirvánou
Možná
vyroste z nich nový svět
postavený v medu květ
a možná taky ne
(třeba se hned rozplyne)
Možná
vykřičím ze soli cukr
a donutím ho, aby pukl
Možná
do horkých vloček sněhových
ve čtvercích sladce kruhových
a možná taky ne
(v poupě se mi rozvine)
Kdo ví..
Komentáře (4)
Komentujících (4)