Lhostejnost
Anotace: chladně nasávám vzduch/ nemám chuť na vztahy
Sbírka:
ich gehe jetzt
ze všech stran na mne
útočí provazce citů
/v duše skrytu
maskuju svůj chlad
akumulátorem/
potřeba těch růžovejch brýlí
"tak co, holka, už někoho máš"?
/bože můj, co se ptáš?
já jsem sama, co víc?/
Já netoužím po sdílení
nemám křehké srdce krásky
/a jakýkoliv sloňování lásky
mne opravdu nedojímá.../
Jsem sama a kdo je víc?
/Vždyť z plic
mi pomalu uniká i zbyteček citů
dlaně zatínám
beznadějně řvoucí/
cosi
o
lhostejnosti.
Komentáře (1)
Komentujících (1)