Staram se.........
Anotace: .......zbytecne!
Je těžké zalévat květinu,která schválně uvadá.
Je těžké prosit o milost,když si tě bůh k sobě bere.
Je těžke starat se o toho,kdo na tebe nadává.
Neni těžké řict:Mé srdce na tvé sere.........!
Komentáře (0)