krásný sen... o světě plném úsměvů... a i když je krasné, že chceš, aby se každý den usmáli lidé kolem tebe, je také hodně důležité, aby ses každý den usmál i ty ... aby se usmála tvá duše :-)
12.06.2007 14:41:00 | Nekonečnost
Tak takový sen mám také...a proto Ti minimálně jeden svůj úsměv teď posílám :-)
23.04.2007 13:36:00 | Lorraine