Anonymovi
Anotace: Pro anonyma.....
(toto není pokus o poezii,tak prosím nehodnoťte):-(
Černý šál přehozený
přes popsaný list
emoce uvězněný
a zakázaný smích.
Stromy bez listí
léto bez ovoce
těžko jít po klestí
těžko jít do kopce.
Tak takhle vypadá,
(když mi to nemyslí)
básnička bez konce.
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)