Bál /v mé hlavě/
Anotace: Dnes mám velmi pozitivní náladu, a tak vznikla tahle oddechovka:-)
Moje myšlenky
dnes mají bál
.
.
Tančí
jako smyslů zbavené
V rytmu tanga
si vyměňují
koketní pohledy
Endorfiny
si domlouvají
rande
s každičkou buňkou
mého těla
Levá hemisféra mi posílá vzkaz:
"Usměj se!"
Komentáře (9)
Komentujících (9)